+ arguments?

Albert Sales

Comença el cicle mensual Debats Catalunya Social

FONT: Xarxanet.org

Impulsat per la Taula del Tercer Sector, el primer debat serà el 8 d’abril sota el títol “Crisi, empobriment i persones sense llar”.

La Taula del Tercer Sector ha posat en marxa un cicle mensual de debats sota el títol “Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector” amb la col·laboració del diari ARA i l’Ateneu Barcelonès i moderat pels periodistes Antoni Bassas o Carles Capdevila, ambdós del diari ARA. Amb aquests debats la Taula del Tercer Sector vol donar una major divulgació als dossiers temàtics que publiquen cada mes al seu butlletí “tercersector.cat”.

El primer debat se celebrarà el dimarts 8 d’abril, a les 9:00h, a l’Auditori de l’Ateneu Barcelonès (c/ Canuda, 6). La presentació del dossier “Crisi, empobriment i persones sense llar” anirà a càrrec del sociòleg i politòleg, Albert Sales, i el debat, moderat per Antoni Bassas, comptarà amb la participació de Tere Bermúdez, cap del Programa “Sense Llar i Habitatge” de Càritas Diocesana de Barcelona, Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels, i Joan Uribe, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona..

A partir d’aquest primer debat, s’aniran repetint, cada segona setmana del mes, amb nous temes socials d’actualitat i nous experts procedents d’entitats del Tercer Sector.

img_prodest_g2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Març 31, 2014 by in Exclusió social i pobresa and tagged , , , , .
%d bloggers like this: