+ arguments?

Albert Sales

Fernández Díaz “el naturista”

El ministre està preocupat per la supervivència de la espècie. Pensa aquest senyor, que els matrimonis entre persones del mateix sexe no contribueixen a la continuïtat de la espècie humana en el planeta! Ja me l’imagino reflexionant sobre l’antinaturalitat de les parelles homosexuals, perdent hores de son pensant que si aquest tipus de comportament contra natura s’estén a causa del seu reconeixement legal, podria perillar la natalitat i posar en risc els fonaments de la societat.

Curiosa preocupació la del ministre, en una societat on tenim comportaments tan naturals com delegar la cura de les nostres criatures a altres persones per tal de poder dignificar-nos treballant al servei d’empreses que realitzen tasques tan útils a la societat com convèncer-nos de que hem de consumir productes que no necessitem, o com construir edificis que ningú utilitzarà. Si en un moment d’il·luminació, el senyor ministre ha decidit iniciar un camí de retorn a la natura potser hauria d’abandonar activitats tan anti-naturals com viatjar en cotxe oficial o en avió. Ni és natural ni ajuda a la supervivència de l’espècie que per desplaçar les seves privilegiades neurones es gastin combustibles fòssils emetent CO2 a l’atmosfera. També pot replantejar-se l’utilització de calçat, perquè molt natural no és portar els peus tancats dins unes sabates. I, malgrat que l’impacte visual podria ferir algunes sensibilitats, arribat el bon temps, podria fer les rodes de premsa en pilotes.

És del tot respectable que li preocupi la supervivència de l’espècie. Però, si de debò li treu hores de son aquest tema… que ningú li parli dels pronòstics en matèria d’escalfament global! El sistema econòmic del qual és un autèntic fan, no té com a prioritat garantir la continuïtat de l’espècie humana en el planeta però està clar que això, Fernández Díaz “el naturista” no ho sap. Si ho tingués present potser no perdria el temps dient bajanades matrimonials.

Anuncis

One comment on “Fernández Díaz “el naturista”

  1. Nina the Heartbeat
    Març 4, 2013

    Tampoc no és natural un sistema polític-econòmic tan pèssim que ja de per sí redueixi les natalitats a causa de l’inhabilitat pel seu manteniment econòmic, així com tampoc no és natural que hi hagi superpoblació a certs continents del planeta on literalment no s’hi cap. A mi em sembla que el més natural seria una bona patada al cul d’aquest home tan preocupat, símbol de d’expressió heredat pels nostres avantpassats!

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on Març 4, 2013 by in Filosofant and tagged , .
%d bloggers like this: