Els esforços del Govern de la Generalitat per reprimir, perseguir i criminalitzar els moviments socials del país comencen a ser tragicòmics. Tràgics perquè denoten que la burgesia acorralada tendeix perillosament a l’autoritarisme. Còmics perquè comencen a prendre mesures i a seguir tàctiques que ja no tenen cap justificació raonable i si no fos pels greus perjudicis que causen a les persones afectades i a la societat en general semblarien un acudit.

Mentre criminals i evasors fiscals de primer ordre estan en llibertat a la espera de ser jutjats, activistes que, com a molt, pressumptament han malmès mobiliari urbà, son tractats/des com a terroristes i se’ls manté a la presó amb una argumentació jurídica més que deficient.

En la particular caça de bruixes del Sr. Puig ara li toca el rebre a en Xavi Palos, un destacat promotor de l’Economia Social i Solidària, cofundador de la Cooperativa Trèvol i persona implicada en els moviments associatius i comunitaris de la ciutat de Barcelona. Fa uns dies, en Xavi va rebre una notificació del Departament d’Interior de la Generalitat en que se l’acusa d’haber vulnerat la Llei de protecció de seguritat ciutadana per fets que no s’especifiquen en el docuement y que, sembla ser, van succeir durant la vaga general de 29 de març. Durant aquell dia, el nostre company va donar suport a al vaga i es va manifestar en consqüència als carrers de Barcelona sense ser aturat ni identificat per cap agent policial.

Pretendre que hi ha alguna justificació per iniciar un procés penal per participar a les mobilitzacions del 29M és del tot ridícul i denota la persecució política a la que estem assistint en aquest país.

Us demano que dediqueu uns segons a signar la declaració de suport al Xavi a: http://xavipalos.wordpress.com/2012/05/31/hello-world/#contact-form-1