+ arguments?

Albert Sales

Els dies passen, la vergonya augmenta

Ja vaig escriure fa uns dies sobre la patètica actuació policial durant la vaga general del 29M. El pas dels dies, les detencions i els processos judicials iniciats són una clara mostra del rumb que han pres les institucions suposadament democràtiques del nostre país. És molt preocupant que no es preocupin ni tan sols per dissimular la persecució que s’està portant a terme cap als moviments socials. No val dir que els violents eren una minoria però passar-se el dia parlant-ne. No val mostrar les columnes de fum dels contenidors i ometre les conseqüències que l’actuació dels mossos en la integritat física de ciutadans i ciutadanes. I, finalment, no val donar una xifra de detinguts als que penjar l’etiqueta de violents i no seguir les seves històries per donar a conèixer les profundes injustícies que s’estan cometent i es cometran en nom de la “democràcia“.

Com a mostra: decretar presó preventiva per a més de 50 persones per “risc de reincidència” a la cimera del Banc Central Europeu o en el partit de futbol entre el Barça i l’Espanyol (!?).

Posts relacionats:

El fum no deixa veure el foc. La vaga general a Barcelona

Correus publicitaris durant la Vaga General? No gràcies!

MANIFEST: DIGUEM PROU A LA CRIMINALITZACIÓ DELS MOVIMENTS SOCIALS! (d’octubre del 2010, fem memòria)

Els antisistema de sempre? (també d’octubre del 2010)

 

PD: Els/les que no esteu habitualment a les manifestacions sempre escolteu les històries de violència policial amb escepticisme. Per desgràcia, el que apareix en aquest vídeo no és cap anècdota. Els darrers dies heu vist molts contenidors cremats… Algú ha tret imatges com aquestes? Hi haurà repercusions per aquests psicòpates amb joguines noves? Per als que han rebut l’impacte de les bales de goma sí hi ha repercusions. A alguns, la gràcia els ha sortit per un ull de la cara (literalment).

watch?v=EsqxUXFjzRg&feature=youtube_gdata_player

El fotografiat ha perdut l'ull per impacte d'una bala de goma. Foto: Jordi Borràs. 29M2012

Anuncis

One comment on “Els dies passen, la vergonya augmenta

  1. @RobenFawkes
    Abril 2, 2012

    Bona reflexió Albert, he discutit amb moltes persones del meu voltant sobre aquest tema, la irresponsabilitat d’una actitut institucional violenta, contra milers i milers de persones, causant greus ferides, i la “política de presó preventiva” és extremadament feixista i perillosa, ja que aquest mateix argument és el que va utilitzar George Bush per la guerra d’Iraq, o Felip Puig per desallotjar la plaça Catalunya el 27M…els fets són greus, les conseqüències poden ser-ne més encara…per a tots i totes les que pensem diferent, les que ens autodenominem ANTiSISTEMA, sí, ANTICAPITALISTA.
    Et deixo enllaç de l’article que vaig fer sobre la violència ahir: http://elditalanafra.blogspot.com.es/2012/04/reflexio-sobre-la-violencia.html

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on Abril 1, 2012 by in Repressió and tagged , , , .
%d bloggers like this: